Faber belooft: bespaar op jouw Faber gashaard met de Faber ITC App

Gashaard


De Faber ITC App is de innovatie voor Faber gashaarden en is een groot succes gebleken.

Deze ITC in combinatie met een App voor Android en IOS zijn geschikt voor alle Faber gashaarden, zowel de Faber inbouw- als ook de vrijstaande Faber gashaarden. De Faber ITC App heeft daarnaast bewezen betrouwbaar en stabiel te zijn en kun je tot 70% besparen op je gasverbruik van jouw Faber haard!

De prachtig vormgegeven App maakt dat het simpel en eenvoudig is om jouw Faber gashaard met een Smartphone of tablet te bedienen.

De Faber ITC regelt de haard en combineert een optimale instelling met een minimaal gasverbruik. De ITC regelt niet alleen, het geeft ook informatie over het gasverbruik, het aantal stookuren, kamertemperatuur, wanneer het tijd wordt voor onderhoud en vele andere zaken. De ITC grijpt in indien de temperatuur bij de regelapparatuur onverhoopt te hoog mocht worden.

Ook bij een kamer temperatuur boven 37 graden en indien er lange tijd geen commando van de afstandsbediening is ontvangen schakelt de haard uit.

Als je naast een mooi vlammenspel ook maximaal in het gasverbruik wil besparen dan is deze super PID geregelde Faber thermostaat het ultieme middel. Kies thermostaat in het dashboard menu en selecteer de gewenste kamer temperatuur.

Ook in deze stand worden alle mogelijkheden van de brander volledig benut. Indien nodig activeert de thermostaat de “Step” functie welke het vuur breder of smaller maakt. Kortom, je krijgt ook op de thermostaat stand een dynamisch vlammenspel. Plaats hierbij wel de afstandsbediening in de wandhouder op een plaats zoals in de gebruiksaanwijzing staat aangegeven. De temperatuurmeting zit namelijk in de afstandsbediening waardoor het noodzakelijk is deze op de voorgeschreven plaats op te hangen.

De speciaal voor de ITC ontwikkelde afstandsbediening combineert hoogwaardige techniek en design met eenvoud en gebruiksgemak.

De Faber ECO stand die in vergelijking met de concurrentie ook echt ECO is zorgt voor een variërend vlammenspel dat wordt aangepast aan de kamer temperatuur.

Draai over de cirkel in de ITC ECO stand en stel jouw besparing in. Boven de 50% schakelt de brander over van kampvuur naar breed vuur.

Bij Faber ITC kun je het verbruik ook zelf controleren door over een bepaalde tijd het verbruik in de App uit te lezen. Het gasverbruik kan per dag, week of maand worden uitgelezen. Selecteer statistieken in het dashboard en maak jouw keuze voor dag, week of maand. Swipe in dit scherm naar rechts en je kunt het aantal branduren van de haard uitlezen.

De ITC geeft in de App ook aan wanneer jouw toestel aan een onderhoudsbeurt toe is. Kijk ook eens op de Faber site voor meer informatie over levenslange garantie, onderhoud en service.

Daarnaast signaleert de ITC onverwachte gebeurtenissen en geeft dit aan in de App en bewaart deze ook voor tot de eerstvolgende onderhoudsbeurt. Bij het jaarlijks onderhoud kan de monteur uitlezen welke mogelijke storingen zich hebben voorgedaan en dus waar hij extra aandacht aan kan schenken. Daarnaast heeft hij de input om je te informeren en je advies te kunnen geven hoe dit eventueel te voorkomen.

Naast de al genoemde eigenschappen zijn er nog vele andere opties en instelmogelijkheden voor de gebruiker. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing welke bij de haard is meegeleverd. De App en de electronica zijn geheel in Nederland ontwikkeld en worden ook in Nederland geproduceerd.

Download hier de ITC App:

  

Terug naar inspiraties

Deel dit bericht


Gerelateerde

Inspiraties

Zoek een dealer

Een Faber dealer bij u in de buurt vinden is heel eenvoudig. Zoek hier op provincie of woonplaats