5 tips om met een buitenhaard van de lente te genieten

Gashaard


1. Buiten bij de haard eten

Vroeg of laat komt de eerste dag dat het warm genoeg is om in de tuin te eten. Buiten eten geeft een heerlijk zomers gevoel en is vaak al mogelijk als de temperatuur een beetje aangenaam begint te worden. Als het 's avonds dan nog te koud is om buiten te dineren kunt u dat extra beetje warmte creëren door een terrashaard van Faber. theBUZZ is een verrijdbare haard op gas die u eenvoudig kunt verplaatsen naar de plek waar u dineert. Ontwerper Kees Marcelis baseerde zijn ontwerp op een rolcontainer met wielen. De kracht van zijn ontwerp zit in de eenvoud. Als extra bescherming wordt standaard een hoes meegeleverd. Optioneel is een stijlvolle stalen asbak, met een bovenzijde van RVS.

2. Een verwarmd terrasje pakken

Lekker in de lentezon genieten van een verkoelende rosé is natuurlijk niet verkeerd! De komende weken zullen de parasols tevoorschijn komen en zullen de terrasjes weer volstromen met de eerste zonaanbidders. Is het dan op de late namiddag toch te koel kies dan voor een plek bij de terrashaard.

Interieurarchitect Kees Marcelis ontwierp naast theBUZZ ook buitenhaard theTUBE voor Faber. Hij deed zijn inspiratie voor deze kokervormige haard op in het uitgaansleven. Vanuit de gedachte dat mensen buiten liever rondom een haard staan dan naast een haard, ontwierp hij een ronde haard. Maar wel zo rank dat de haard in zijn vorm past op ieder terras.

3. Lekker tuinieren

In de lente kunt u heerlijk tuinieren. Er valt veel te beleven in de tuin, veel bomen, bloemen en planten komen tot bloei en er mag van alles gesnoeid worden!

Tuinieren is een rustgevende bezigheid die alleen maar leuker wordt met een warm zonnetje en fluitende vogels om u heen. Het eindresultaat van het harde werken is erg zichtbaar en dus genieten.

Om uw tuin helemaal een upgrade te geven kunt u kiezen voor het vervangen van uw tuinset en het terras aanvullen met theMOOD:

- Een robuuste buitenhaard van cortenstaal

- Op verschillende manieren toepasbaar: vrijstaand maar ook ingebouwd te plaatsen

- De haard is zowel enkelzijdig als ook als doorkijkhaard toepasbaar

- De decorset is mogelijk met hout of kiezels

Met de afvoer van 1,5 meter, ook volledig van cortenstaal maakt u de haard compleet. Mocht u kiezen voor de inbouw versie dan is de afvoer met maximaal 2 meter te verlengen.

4. Warm en sfeervol picknicken in de buitenlucht

Weg met het gourmetstel en de steengril. De lente is het seizoen waarin u weer voor het eerst kunt picknicken! Neem de tijd om op een mooie dag een lekkere picknick voor te bereiden en ervan te genieten in de buitenlucht met uw vrienden of kinderen. Vul een lekkere mand en geniet samen met fijne mensen in de natuur van een geweldige lunch!

Extra verwarming op de plek van de picknick nodig? De verrijdbare gashaard theTUBE is eenvoudig naar de locatie te verrijden. TheTUBE biedt net als theBUZZ in de haard ruimte voor één fles propaangas. Gemiddeld kan een haard hier 15 uur op branden.

5. Bij de haard genieten van de vroege lentezon

Zodra het kan kunt u lekker genieten van warme zonnestralen. Neem afscheid van de winter en laat u lekker verwennen door de warmte van de zon! Als u uit de wind zit dan kunt u al heel vroeg in de lente genieten van de zon. Mocht dit nog iets te koel zijn dan biedt het assortiment gashaarden van Faber speciaal voor uw tuin of terras diverse mogelijkheden om de ochtend bries te verwarmen. Het is ook mogelijk om de buitenhaarden van Faber op een gewone gasleiding aan te sluiten met een zogenaamd gasstopcontact. Het vervangen van flessen propaangas is dan niet nodig. U heeft constant 'instant' sfeer.

Laat de lente maar komen!

De buitenhaarden van Faber:

- theMOOD

- theBUZZ

- theTUBE

Terug naar inspiraties

Deel dit bericht


Gerelateerde

Inspiraties

Zoek een dealer

Een Faber dealer bij u in de buurt vinden is heel eenvoudig. Zoek hier op provincie of woonplaats