Tijdelijk Symbio of ITC op uw Faber haard cadeau!

Kiest u tussen 15 september en 15 januari 2019 voor een Faber MatriX of Premium haard?
Dan ontvangt u naar keuze de Faber Symbio gloeibed-verlichting of slimme ITC-bediening GRATIS !
Hieronder leest u wat een Symbio module en ITC module is en wat deze toevoegt aan uw haard.

Vraag uw Faber dealer gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Symbio

De warme gloed van zachtgloeiend houtskool

Vlammen spelen om de houtstammen, boven een bed van houtskool en as; een haardvuur waarvan je heerlijk geniet.

Voor wie het beeld van de gloeiende kolen in de gashaard nóg meer tot zijn recht wil laten komen, of wil genieten van een nagloeiend vuur, is er de Symbio lichtmodule. De Symbio, een vinding van Faber, stuurt zacht, warmtevrij licht naar het bovenliggende houtskoolbed, dat hier door warmrood opgloeit. Juíst wanneer de vlammen van de haard laag zijn, en zélfs wanneer de warme vlammen geheel zijn uitgeschakeld, brengt een haard met Symbio module extra sfeer door een zacht bewegende lichtgloed. Dankzij de LED-techniek is de Symbio energiezuining en geheel warmtevrij. U bedient deze optie eenvoudig via de bestaande afstandsbediening van uw haard. De Symbio module is optioneel verkrijgbaar op gashaarden uit de MatriX- en Premium-serie.

ITC

De extra slimme gashaard-besturing

Met de Faber ITC-module bedient u de MatriX of Premium gashaard extra comfortabel en efficiënt. ITC staat voor ‘Intelligent Technical Control’. ITC voegt namelijk diverse slimme functies aan de standaard Faber afstandsbediening toe.

Zo stemt de aangename thermostaatfunctie de vlamhoogte nauwkeurig af op een door u ingestelde, constante kamertemperatuur. En met de ECO-functie van ITC kiest u voor een in hoogte variërend vlambeeld, waarmee u tot wel 70% kunt besparen op het gebruik.

Verder houdt ITC uw haard in goede conditie; de module controleert de haard op juiste werking en attendeert u bij noodzakelijk onderhoud of periodieke service.

De ITC-module kan bovendien worden aangestuurd via een speciaal hiervoor ontwikkelde online app. Hierdoor is het zelfs mogelijk om uw haard te besturen via uw eigen smartphone of tablet. ITC is optioneel verkrijgbaar voor een deel van het Faber-programma en wordt bij enkele haarden standaard meegeleverd.

&

Actievoorwaarden: Faber actie met de gratis ITC- of Symbio-module.


• De actie vindt plaats vanaf 15.09.2018 tot 15.01.2019 bij de erkende Faber-dealer in de Benelux.
• Actiemechanisme: bij aankoop van een Faber haard (zie actie producten) ontvangt de consument naar keuze een gratis ITC-module of een gratis Symbio-module. Beide actieproducten vertegenwoordigen een consumentenwaarde van ongeveer 350 euro afhankelijk van het gekozen model haard (uit de collectie 2018/2019).
• Deze algemene voorwaarden (hierna: de ‘Algemene voorwaarden campagne’) zijn van toepassing op alle acties c.q. campagnes van Glen Dimplex Consumer Appliances Europe.
• Actieproducten moeten zijn aangeschaft in de periode van 15.09.2018 tot 15.01.2019 bij de erkende Faber dealer in de Benelux.
• Actieproducten zijn: alle Faber Matrix-haarden en alle Faber Premium-haarden uit het assortiment 2018/2019.
• De gratis ITC-module en Symbio-module kunnen niet worden ingewisseld voor contanten.
• Bij vermoeden van misbruik of oneigenlijk gebruik van deze campagne behoudt Glen Dimplex zich het recht voor om de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen.
• Uitlevering van de producten dient uiterlijk plaats te vinden op 28.02.2019.

Zoek een dealer

Een Faber dealer bij u in de buurt vinden is heel eenvoudig. Zoek hier op provincie of woonplaats