Faber

Gashaarden

De moderne en innovatieve technieken van Faber gashaarden en -kachels zorgen voor een prachtig, speels en bijzonder mooi vlammenbeeld. We kunnen u alles over techniek vertellen, maar waar het om gaat is dat u graag geniet van de warmte en een realistisch vlammenspel. Dat is de basis; dat is waar het allemaal om draait. Uw nieuwe gashaard moet een aanwinst zijn voor uw thuis en u laten genieten van bijzondere momenten met vrienden en familie. Momenten die je wilt delen bij het comfort en de geborgenheid van uw nieuwe gashaard.

Faber biedt u ongekend veel mogelijkheden om echt iets bijzonders te creëren passend bij uw smaak. De vele inbouwmodellen van bijvoorbeeld onze Matrix-serie bieden zoveel mogelijkheden en opties om echt de haard te ontwikkelen die bij u past. Zeker met het advies en de creativiteit van onze geselecteerde Faber dealers.

Een gashaard of -kachel van Faber is niet alleen mooi om te zien. De innovatieve technieken en bedieningssystemen zorgen voor een optimale beleving van warmte met het comfort van gas.

Eigenlijk kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij voor iedere wens op het gebied van gashaarden een passende oplossing kunnen geven. Van heel strak modern tot authentiek en traditioneel. Een Faber gashaard of kachel past echt in iedere interieurstijl.

naar alle gashaarden

R

Gashaarden

Leer, ontdek, kies

Log Burner 2.0


De brandende keramische houtstammen van Log Burner® 2.0 geven een nóg realistischer houtvuurbeleving. De haard heeft maar liefst vijf branders die in- en uitschakelbaar zijn.

Step Burner


De Step Burner® geeft een sfeervol haardvuur dat bovendien op een unieke manier regelbaar is. Het gasverbruik kan daarbij tot 70% worden gereduceerd.

Flat Burner


Een haardvullende brander met een overtuigend driedimensionaal lambeeld. Geschikt voor uiteenlopende decoratiematerialen zoals houtsets, kiezel of grijze splitsteen.

Log Burner


De Log Burner, waarbij het vuur uit de houtstammen lijkt te komen, is speciaal door Faber ontwikkeld voor een hoogwaardige houtvuurbeleving.

Emberbed Burner


Een hoogwaardige RVS brander, onzichtbaar ondergebracht in een decoratief asbed.

Symbio-lichtmodule


De Symbio-lichtmodule combineert optimale sfeer met
een laag energiegebruik. Als u een haard met name om de gezelligheid waardeert.

Gerelateerde

Producten

Haarden keuzehulp

Helpt u bij het vinden van uw haard

De keuzehulp helpt u door middel van een paar stappen tot een selectie te komen van een haard die voldoet aan uw wensen.

&

button_text

start

start

Direct een afspraak maken?

Wilt u nader advies? Dan helpen onze geselecteerde Faber haardenspecialisten u graag verder met advies, inspiratie of een passend voorstel!
Hieronder vindt u eenvoudig en snel een dealer bij u in de buurt.


Download haardenlijst