Bij aankoop van een Faber haard kunt u kiezen uit de volgende opties:

Een gratis Symbio gloeibed-verlichting of een gratis ITC module of anti-reflectie (AR) glas*

Kiest u tussen 15 januari en 15 april 2019 voor een Faber MatriX of Premium haard? Dan ontvangt u naar keuze een van de drie bovenstaande opties GRATIS! Hieronder leest u meer over de opties en wat deze toevoegen aan uw haard. Vraag uw Faber dealer gerust naar de mogelijkheden en voorwaarden.

*Tot een maxmimum van € 350,- consumenten adviesprijs inclusief BTW

Download hier de actievoorwaarden

Symbio

De warme gloed van zachtgloeiend houtskool

Symbio gloeibed-verlichting zorgt voor de warme gloed van zachtgloeiend houtskool. Voor wie het beeld van de gloeiende kolen in de MatriX gashaard nóg meer tot zijn recht wil laten komen, of wil genieten van een nagloeiend vuur, is er de Symbio gloeibed-verlichting. Dankzij de LED-techniek is de Symbio gloeibed-verlichting energiezuinig, warmtevrij en te bedienen via de afstandsbediening.

ITC

De extra slimme gashaard-besturing

De ITC module is de extra slimme gashaard-besturing. Met de ITC-module bedient u de MatriX of Premium gashaard extra comfortabel en efficient. De ITC module beschikt over een handige, eigen app voor de bediening via smartphone of tablet.

Anti-reflectie (AR) glas

(tot een bedrag van € 350,- incl. BTW)

Anti-reflectie glas voorkomt hinderlijke lichtinval op uw haard, waardoor u nog meer van het vlammenspel kunt zien en genieten. Door dit speciale glas komt het vuurbeeld nog beter tot zijn recht.