Faber

Elektrische haarden

Een elektrische haard geeft direct sfeer op iedere gewenste plaats in een huis, maar ook hotel of kantoor. De elektrische haarden van Faber zijn geschikt voor alle ruimtes die sfeer en aankleding kunnen gebruiken. Het creëren van een opvallend middelpunt in een kamer. Of u nu op zoek bent naar een haard met alleen vooraanzicht of rondom; Faber heeft de oplossing voor al uw wensen.

Elektrische kachels zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, maar alleen een Faber haard geeft dat echte, realistisch vlammenspel. Een vlammenbeeld waar u naar blijft kijken.

Met Opti-Virtual®, Opti-myst® en Optiflame® wordt een 3D, zeer realistisch vlammenbeeld gecreëerd. De elektrische haard van Faber geeft gelijk het warme gevoel van vuur en sfeer.

Het assortiment elektrische haarden van Faber is uitgebreid met diverse unieke Faber systemen, vele opties en decoratiemogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verschillende verlichtingssystemen of schouwen. Samen met uw Faber-dealer kunnen wij een elektrische haard ontwerpen naar uw eigen smaak, passend bij uw interieur.

Naar alle elektrische haarden
Gerelateerde

Producten

Geen berichten gevonden.

Gerelateerde

Inspiratie

Geen berichten gevonden.

Haarden keuzehulp

Helpt u bij het vinden van uw haard

De keuzehulp helpt u door middel van een paar stappen tot een selectie te komen van een haard die voldoet aan uw wensen.

&

Lees meer

start

start

Direct een afspraak maken?

Wilt u nader advies? Dan helpen onze geselecteerde Faber haardenspecialisten u graag verder met advies, inspiratie of een passend voorstel!
Hieronder vindt u eenvoudig en snel een dealer bij u in de buurt.


Download haardenlijst