Faber e-MatriX

Fire for the Future

Faber introduceert de nieuwe e-Matrix. Onze meest innovatieve elektrische haard ooit. Stijlvol, duurzaam én ‘smart’. De e-MatriX is leverbaar als fronthaard, tweezijdig en driezijdig model.

Verbluffend vuur … uit water.
Vuur voor iedereen, op elke plek.

Lees meer

Daarom vuur

Achter elk vuur een verhaal

Samen bij het vuur, behaaglijk, vertrouwd. Een goed glas wijn, fijne muziek, de warmte van je Faber haard. Genieten van het flikkerende licht van dansende vlammen. Als vanzelf komen de verhalen.
Het delen van de gebeurtenissen van de dag, de ontwikkelingen op het werk, de laatste nieuwtjes van familie en vrienden. Maar ook de verhalen vanuit je verleden en je grote dromen voor de toekomst. In een sfeer van vertrouwen en warmte deel je verhalen met een ander. Mooie, bijzondere maar ook verdrietige herinneringen deel je rondom de warmte van een Faber haard. Dat doet vuur met je. Vuur houdt de buitenwereld op afstand. Vuur schept een sfeer van intimiteit en het contact ontstaat als vanzelf. Tijd om te luisteren naar elkaars verhalen.

Lees meer

Daarom Faber

Ervaar zelf de warmte

Bij het vuur doe je verslag van je vakantiebelevenissen aan je vrienden. Voor het slapen gaan lees je de kinderen een verhaaltje voor. Je deelt je intiemste gevoelens met je geliefde. Soms zijn daar geen woorden voor nodig – dan zegt een blik genoeg om over te brengen wat je voelt. Samen zwijgen en staren in de vlammen van de haard. Het vuur van de liefde; waar komt dat beter uit dan bij de brandende haard? Daar beleef je de mooiste momenten en neem je de tijd voor elkaar. Het is de passie voor vuur die we met elkaar delen. Daarom Faber. There is so much to tell.

Lees meer

Haarden keuzehulp

Helpt u bij het vinden van uw haard

De keuzehulp helpt u door middel van een paar stappen tot een selectie te komen van een haard die voldoet aan uw wensen.

&

Advies op maat

start

start

Direct een afspraak maken?

Wilt u nader advies? Dan helpen onze geselecteerde Faber haardenspecialisten u graag verder met advies, inspiratie of een passend voorstel!
Hieronder vindt u eenvoudig en snel een dealer bij u in de buurt.


Download haardenlijst

R

Type haarden

Leer, ontdek, kies

De moderne en innovatieve technieken van Faber gashaarden en -kachels zorgen voor een prachtig,
speels en bijzonder mooi vlammenbeeld.

Bekijk de gashaarden

Een elektrische haard geeft direct sfeer op iedere gewenste plaats in een huis, maar ook hotel of kantoor, geschikt voor alle ruimtes die sfeer en aankleding kunnen gebruiken.

Bekijk de elektrische haarden

De geur van het hout; het knapperend vuur. Er zijn vele redenen voor de liefhebbers om een echte houtkachel aan te schaffen.

Bekijk de houthaarden

Zoek een dealer

Een Faber dealer bij u in de buurt vinden is heel eenvoudig. Zoek hier op provincie of woonplaats